View Single Post
Vechi 18.02.2010, 09:58:51
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Chiar nu poti sa rezumi īn cāteva fraze acele explicatii? Īnaseamna ca sunt prea chinuite ca sa fie credibile. Am auzit de cartile acelea dar nu stiu ce sustin, nu am vazut pāna acum o teorie clara.
Nu pot. Dar cred ca am facut-o in sutele de posturi de pe acest forum.
Daca ar fi sa spun pe scurt, ar fi ceva de genul: prin mutatii si selectie naturala si nu cred ca te-ar multumi. Insa toata teoria evolutiei se bazeaza, diseca si dezvolta aceste cuvinte.
Citat:
Tu te referi la stiinta ateista, care cauta sa explice totul īn lipsa unui Dumnezeu. O stiinta obiectiva trebuie sa ia īn calcul si faptul ca lumea poate fi opera unei Entitati supranaturale. Agnosticismul e o atitudine mai impartiala decāt ateismul, ateismul plecānd de la premisa nesustinuta ca totul e materie.
Dar stiinta este materialista. Cum am mai spus si acum citeva zile, exista savanti credinciosi insa fiecare e materialist in domeniul pe care il studiaza. Creationistii nu sint savanti, asa cum creationismul nu e stiinta.
Citat:
Clonarea nu are legatura cu ce īntrebasem. Hai s-o luam altfel: presupunānd ca stiinta va evolua oricāt, vor putea crea oamenii o masina care sa aiba senzatiile unui om?
Desigur.