Citat:
În prealabil postat de anna21
Andrei, multumesc pt mesaj.. aveam nevoie de el. Am deja o colectie bogata de mesaje de-ale tale organizate pe teme: apocatastaza, panteism, orgasmul ca rai (cuvintele tale: "orgasmul, aceasta picatura de TRAIRE divina in Rai, consider ca este cel mai frumos dar lasat umanitatii ca traire NE-pacatoasa intre doi oameni care se iubesc." ..pot da link, la cerere), hulirea Sf. Treimi, hulirea tainelor.. etc. Sporadic, atac la persoana.. dar este mai putin dureros decat mizeriile pe care le raspandesti despre invatatura crestina. Iti pregatesc banarea si o fac sistematic.. cine considera ca poate sa participe este binevenit.
|
Anna21, ai pace si lasa uneori lucrurile sa curga pe langa tine.
Sunt anumite persoane si fapte asupra carora nu ai mare putere.
Daca prin exemplul personal si cuvantul cald nu se schimba nimic, cu lupta si concurenta... in nici un caz nu vom izbandi ceva.
Cat despre cuvantul
"asa apare lumea vazuta prin geamul de la bucatarie", eu zic sa te bucuri. Prin geamul bucatariei se mai uita doar adevaratele mame si sotii, adevaratele femei crestine, asa cum prin munca cea grea de peste zi se afirma doar adevaratii barbati crestini - tati si soti, atunci cand muncesc in curte, in casa sau chiar la masa din bucatarie, alaturi de sotie.
Zi cu pace si...
nu lasa cuvintele sa scape in vremea provocarii.