View Single Post
Vechi 13.02.2010, 11:29:47
alina_din alina_din is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2010
Locație: Pitesti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Pitestiul nu este departe de Bucuresti, ar merita sa faci un drum incoace, unde ti se pot recomanda doctori buni.
Daca ai avut o sarcina extrauterna e bine sa se investigheze daca exista un motiv anume, sau e doar o intamplare nefericita. Ar fi tare bine sa faci investigatiile in Bucuresti...sau la Craiova, sau in alt centru universitar, unde ti-ar fi mai comod.
Pe un forum pentru mamici se discuta despre ginecologi buni din Constanta, iar una dintre mamici a scris ca "cel mai bun ginecolog din Constanta e trenul spre Bucuresti".
Ai mare grija de tine, e foarte important sa eviti infectiile locale acum. Ceaiul de cretisoara este de mare ajutor pentru tot ceea ce tine de aparatul genital si de sistemul hormonal, ambele bulversate de intreruperea sarcinii. Se face infuzie scurta (doar o jumatate de minut) dintr-o lingurita cu varf de planta uscata la o cana de apa clocotita. Dupa jumatate de minut se strecoara si se bea cat mai cald. Trebuie sa bei 3-4 cani pe zi. Nu se reincalzeste. Ori iti faci fiecare cana atunci cand vrei sa bei, ori pastrezi ceaiul cald in termos.

DOAMNE AJUTA!
Multumesc mult pentru sfaturile intelepte. Si eu tot la Bucuresti ma gandeam. Acum sa vad si unde sa ajung. Am o verisoara acolo poate o sa-mi recomande ea un medic bun si cu rabdare. Saraca, si ea a avut probleme; a pierdut doua sarcini pana acum desi isi dorea enorm bebe.
Doamne ajuta!
Reply With Quote