Citat:
În prealabil postat de ai2
Ateu nu inseamna imoral pe cand fara scrupule da. Doar pentru ca tu nu-ti poti imagina care-i diferenta nu inseamna ca ea nu exista.
|
Daca ar exista vreo diferenta, atunci poate te-ai fi obosit sa o expui/justifici.
Dar cum n-ai facut-o, ramane cum am stabilit.
Citat:
Si daca tot veni vorba de fara scrupule, cum se face ca proportia crestinilor din inchisori este mai mare decat proportia crestinilor din libertate? Te rog fara no true scotman!
|
Pai pentru inceput as vrea si eu sa vad un link spre studiul
stiintific care se afla in spatele acestei afirmatii.
Citat:
Da-mi te rog exemplu de o crima motivata de ateism.
|
Pai simplu, logica ateista: "eu sunt persoana numarul unu, restul urmeaza dupa, daca ceva ma deranjeaza la ceilalti, ei pot sa dispara, importanta este persoana numarul unu".
Mai ramane sa apara motivul.
Citat:
În prealabil postat de ai2
nope! studii exista nu trebuie sa le fac eu. Si daca esti botezat nu esti musai crestin. Asta e doar o conceptie limitata. E drept ca libertatea crestina nu include libertate religioasa dar asta nu inseamna ca nu poti sa renunti la credinta cu care ai fost etichetat cand faceai pe tine. Halal free will!
|
Aici ai dreptate.
Citat:
Asta e santajul societatii tembelizate. Ce ii priveste pe altii daca eu merg sau nu la biserica?
|
Pai n-ar trebui decat daca au o sincera si profunda ingrijorare pentru mantuirea ta..
Citat:
Imensa majoritate habar n-au la cine se roaga dar daca spui ca esti ateu gata ti-au sarit in cap.
|
Sunt si din astia dar nu stiu daca este corect sa spui "imensa majoritate".
Dar ma rog, un ateu (sau mai ales..) nu e scutit de "wishful thinking".
Citat:
Imagineaza-ti presiunea a doua randuri de neamuri chipurile proaspat iesite din vremuri ateiste.
|
Saracul de tine...
Citat:
Asta e libertatea cu care se lauda crestinii.
|
Nu cu asta, dar asta este ceea ce ti-a fost dat tie sa cunosti.
Fiecaruia dupa merite.
Citat:
Asa ca inghiti in sec si injuri in gand inapoierea neamurilor care prefera sa te stie ipocrit decat sa nu treci pe la biserica.
|
Pai poate nu vor sa te stie ipocrit ci cu un altfel de comportament, si spera ca daca mai dai si tu pe la biserica poate esti mai altfel..