View Single Post
Vechi 02.02.2010, 10:15:36
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Pai asta ma gandeam si eu, ia si tu legendele olimpului si spunemi ce crezi, ce simti, chiar nu simti chemarea lui zeus cand mai fulgera si tuna? NU vezi ca ne cheama la el sa-l acceptam, uite in literatura, pictura, sculpura romanii si grecii ce genii erau? Ei au pus bazele democratiei si ale guvernului de astazi nu datorita lui Zeus? Si cand au venit crestinii ce sa intamplat? Totul e decazut si s-a inapoiat europa intreaga cu o mie de ani, pana cand in renastere nu tot la zei vechi s-au intors pentru intelepciune si europa si-a revenit? Uite sfatul meu dute si fa niste jertfe la templul Atenei si ai sa vezi ce shicmbare o sa simti si mai da si tu ceva la templul aforditei daca vrei sa ai noroc in dragoste. deci deschideti sufletul si citeste legendele olimpului si invata ca nu mai atat ai de facut sal accepti pe Zeus in inima ta!!! Deci tu chair crezi ca la varsta ta poti sa pui la indoiala intelepciunea de mii de ani a stramosilor tai? N uvezi ca stramosii nostri daci tot in mai multi zei credeau? Noi suntem o natiune de politeisti, NU asa neam nascut ca neam cand a venit Traian, cu credinta in Zeus si Muntele Olimp?
Si-ti mai las asta de gandit, daca tu crezi in zeus si el nu exista nu ai nimic de pierdut, dar daca tu nu crezi si Zeus exista, AI PIERDUT TOTUL!!!!!!!

Presupun ca tu creadeai in mos craciun cand erai mic de ce nu mai crezi? Daca poti sa raspunzi la intrebarea aia poti sa afli de ce eu nu mai cred in religie.
Ooooooo marite Zeus, iti aduc jerta astazi, ateismul lui AteuCel Rau.... ooooooo...
Apropos du-te in Grecia sa vezi Muntele Olimp... hahahhaa, mori de ras. Daca zeii ar fi vazut muntii din Romania ar fi crapat de invidie.
chiar de ce nu mai crezi in Dumnezeu? la intrebarea cu mos craciun e simplu, nu exista pentru ca este fictiune. aaaa.. sper ca nu ti-ai pierdut credinta facand analogia: Zeus-Mos Craciun-Dumnezeu-Ateu. (ai fi pueril)