View Single Post
Vechi 31.01.2010, 20:40:37
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Am spus de multe ori ca exista exceptii; dar am realizat ca pana si cei batrani, pe care ii compatimeam si pe care ii credeam simpli, sunt in adancul lor oameni mandri si clevetitori. Cred ca asta e trasatura ce-i caracterizeaza.
Stiu ca sunt neagra de pacate, stiu ca sunt rea; stiu ca am ajuns aproape sa urasc, dar cum as putea fi altfel?... Sunt doar un om, caruia Dumnezeu i-a dat o cruce atat de greu de dus... Si totusi, sunt fericita, ca ori de cate ori cad la pamant, Dumnezeu ma ridica de fiecare data si imi da putere sa merg mai departe.
Doamne ajuta
Vorbeam de oameni in general. Daca noi nu privim spre noi si nu ne vedem asa cum suntem e greu sa schimbam ceva la noi. Din experienta mea am observat ca nu se prea pune accent pe pocainta si nu prea se intelege ce-ar putea sa insemne smerenia la neoprotestanti. Adica nici nu realizeaza ca au de luptat cu ceva. Inteleg prin ce treci, dar nu uita ca putini sunt si au fost sfinti si dupa cate lupte. Restul suntem oameni care luptam cu diverse patimi, dintre care trufia e cea mai rea si se invinge ultima si se prea poate sa nu o invingem niciodata. Poate ca suferinta ta te face sa le vezi atat de accentuat neajunsurile.

Last edited by Imogene; 31.01.2010 at 20:43:22.
Reply With Quote