View Single Post
Vechi 27.01.2010, 19:11:52
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu Vezi mesajul
ovidiu_s de ca ma faci mincinos? Ai o problema sau ce?

Biblia in limba romana, varianta TRaducerea Lumii Noi a aparut acum vre-o 2 ani (si jumate, parca).Am auzit ca inainte s-ar fi folosit varianta Cornilescu dar eu nu am vazut-o nici-odata.
Eu am folosit Biblia ortodoxa fiind convins ca varianta martorilor este modificata.Si nu-mi pare rau ...

si o sa-ti dau doar doua exemple pe care te invit sa le cauti in biblia ta:

[SIZE=3][COLOR=#008080][SIZE=3][COLOR=#008080]Exod 34:6[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Și Domnul, trecând pe dinaintea lui, a zis: "Iahve, Iahve, Dumnezeu, iubitor da oameni, milostiv, îndelung-răbdător, plin de îndurare și de dreptate,[/SIZE][/SIZE][SIZE=3] ...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]si :[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#008080][SIZE=3][COLOR=#008080]Fapte 10:39[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Și noi suntem martori pentru toate cele ce a făcut El în țara iudeilor și în Ierusalim; pe Acesta L-au omorât, spânzurându-L pe lemn.[/SIZE][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Daca foloseam varianta Cornileescu ma pacaleam ...[/SIZE]

[SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#008080][SIZE=3][COLOR=#008080](RDCT)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Și Domnul a trecut pe dinaintea lui, și a strigat: „Domnul, Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare și milostiv, încet la mînie, plin de bunătate și credincioșie,
[/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE]
DA unde ati fost pana in 1880?