View Single Post
Vechi 12.01.2010, 17:01:32
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PacatPacatPacat Vezi mesajul
reciteste postul meu cu raspunsurile la intrebarile tale si ai sa vezi ca-mi pasa de cei saraci/slabi. altruismul, mila si ajutorul fata de semeni nu vine din credinta. vine din noi, ca oameni, ca fiinte care simt si cugeta. generalizarile tale se bazeaza pe opinii personale nesustinute (in treacat fie spus, daca ai avea dreptate, mult mai putini crestini s-ar afla pe bancile tribunalelor judecindu-se cu fratii lor pentru casa de la mama)

in plus, nu sint aici ca sa-mi pierd timpul argumentind si sa polemizind, ci doar ca sa va atrag atentia ca exist(am).
nu va deranjam cu nimic atita vreme cit nu ne (mai) ardeti pe rug. nu ne deranjati cu nimic atita vreme cit stati cuminti in biserica si nu va amestecati prin scoli, politica, si mai ales stiinta.

acum, e amuzant cu voi, dar am si treburi mai interesante de facut, asa ca o sa va las sa va distrati fara mine. ne mai auzim pe-aici daca milostivii administratori nu m-au banat intre timp.
trebuie sa intelegi ca majoritatea oamenilor cu care intri in contact, zi de zi, cred in Dumnezeu, chiar daca fiecare dupa cum intelege. Avem aceste notiuni de altruism, bunatate, respectul aproapelui, mila, dreptate, dragoste, etc pt ca sunt sadite prin credinta in Dumnezeu. Probabil si tu ai avut in jurul tau, inca de cand te-ai nascut si oameni cu adevarat credinciosi de la care ai putut sa iti faci o idee despre dragoste si ceea ce este bine. daca ai fi crescut in jungla, printre lei, ai fi preluat din comportamentul lor si ti s-ar fi parul normal asa. Nu stiu daca m-am exprimat prea clar ca sa ma fac inteleasa. sper ca da.