View Single Post
Vechi 18.11.2009, 22:57:25
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cred ca nu stii ce spui... Intre noi nu existau secrete, cu atat mai putin minciuni! Ce cred despre primirea "botezului cu Duhul Sfant"? Iti spun sincer si te rog sa nu te simti ofensat. Asta e parerea mea: s-a lepadat de Dumnezeu si de tot ce tine de El, si-a vandut BOTEZUL si a acceptat un altul (cand stim toti ca "exista un singur botez"), ca a vrut semne si minuni si nu ma mir deloc ca le-a primit... Si, sincer, a devenit un necunoscut pentru mine.
De mintit stiu sigur ca ma minte. De exemplu acum doua saptamani, intr-o sambata, stiam ca e la munca, l-am tot sunat, dar telefonul era inchis. Cand a venit acasa, l-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis ca i s-a descarcat tel. Dar luand tel de pe masa, l-am deschis si era incarcat ("full")... L-am intrebat ce semnifica asta si mi-a zis ca a fost de la 11 la rugaciune (a venit acasa la 6). L-am intrebat de ce nu mi-a zis, de ce prefera sa spuna minciuni. Mi-a raspuns ca nu credea ca as fi inteles. Si intr-adevar: ce rugaciune tine 7 ore?....
As discuta pe teme religioase cu cea mai mare placere. Ideea este ca e fixist si tot ce spun eu e gresit, ba chiar il enerveaza la culme. Si prefer sa nu vorbesc, sa spun Crezul si Tatal nostru in gand si sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu putere SA TAC.
As da orice sa pot discuta cu el, asa cum discut cu tine, pe forumul asta. Dar cu el nu este posibil. Probabil nu concepe ideea ca eu nu vreau sa ma "pocaiesc"
Dau și eu o sugestie, nu mi-o lua în nume de rău... Invită-l să scrie pe forum, spune-i că sunt și penticostali pe aici. Ar fi de folos să auzim și opinia lui și cred că-i va fi de folos și lui. Ne vom putea ruga cu toții pentru rezolvarea unui caz ce e în mâna lui Dumnezeu. Iartă-mă dacă am greșit cu ceva în acest sens.