View Single Post
Vechi 18.11.2009, 20:27:24
christyan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Topcat,sa inteleg ca tot tu esti cristyan sau esti de acord cu ce sustine el?
Tu spui doar speculatii,nu poti sa ma convingi,trebuie sa imi aduci argumente puternice,argumente care din pacate pentru tine ele pur si simplu nu exista.
In ceea ce priveste intrebarea ta:"Te rog sa imi spui de ce sentiment da dovada o pasare ce isi apara puii cu pretul vietii sale.".Ai dreptate,dar pasarea isi apara puii ei, nu puii altora.La oameni altruismul depaseste barierile familiale,unele actiuni sunt facute si fata de un strain,asa cum am adus in postarea respectiva daca ai fost atent.Altruismul este mai mult decat instinctul matern despre care vorbesti tu aici.
Ai spus:"Te-am rugat mai demult sa imi spui daca apostolii au avut voie sa isi ia cu ei toiagurile. Ai putea sa imi spui de ce nu mi-ai raspuns?"
Adu-mi tot,intreg pasajul biblic ca sa vad ce ti se pare tie ca se contrazice,ca mie totul mi-e clar.
In ceea ce priveste intrebarea pusa de AndruscaCIM raspunsul tau este de-a dreptul ridicol.Cum este posibil sa se intample asa ceva?Mai stii,poate Da Vinci nu a pictat el Gioconda,ci a lasat culorile "sa o realizeze singura prin evolutie":).Nu pot sa inteleg de ce sustii asemenea idei care nu sunt logice si prin urmare nu au nici o baza stiintifica.
Te pot asigura ca nu este eu...ma simt jignit....
In legatura cu altruismul .. mesaj pentru topcat.Daca altruismul este conditionat(pentru ca este)se mai poate numi altruism?(pt voi crestinii: sa presupunem ca altruismul ar fi conditionat.....)si acum raspundeti toti la intrebare

Last edited by christyan; 18.11.2009 at 20:31:24.