Citat:
În prealabil postat de Totpeetor
Uite iti mai cer explicatii(desi tot nu mi-ai raspuns la intrebarile despre evolutie din prima postare,mi-ai dat doar un raspuns irelevant la mai multe intrebari de ale mele)te intreb ce treaba au urmatoarele cu evolutia si ce sens au:
Roșitul-de ce ne inrosim cand mintim?(la aceasta intrebare nici Darwin nu a stiut sa raspunda);
Râsul-ce anume ne determina sa radem si ce treaba are rasul cu evolutia;
Visele-care este motivul acestor vise,de unde apar visele premonitorii(la aceasta intrebare nici Freud nu a putut sa raspunda );
Adolescența-de ce nici un animal nu trece printr-o perioada rebela asemeni omului;
Altruismul-din perspectiva evolutionismului a oferi lucruri fara a primi nimic in schimb e o ciudatenie;
Arta-de ce apare aceasta preocupare la om?
Nu am pretentii sa imi raspunzi la ele,pentru ca nu vei gasi raspunsuri,mai mult ti le-am adus sa faci un exercitiu intelectual si sa vezi ca nu ai dreptate.
|
Sa inteleg ca rositul e un argument forte pentru creatie. Uite un raspuns evolutionist: cei ce roseau aratau ca le este rusine de ceea ce au facut si scapau de pedeapsa in caz ca greseau, era un raspuns pro-social. Nu spun ca e cel corect.
Si maimutele rid, probabil ca are acelasi rol pro-social.
Visele sint un subprodus, asemenea religiei. Vise premonitorii nu exista.
Altruismul nu este stabil evolutionist, doar altruismul reciproc se propaga evolutionist.
Arta a aparut din necesitati sociale, daca doresti putem discuta, dupa ce demonstrezi ca ai inteles principiile de functionare ale evolutiei.