Citat:
În prealabil postat de Raluca06
Discutia dintre mine si calugar s-a desfasurat asa: "Am venit la dumneavoastra si acum 3 ani de zile si mi-ati spus ceva ce eu nu am respectat si asta ma macina, as vrea sa vorbesc cu dumneavoastra despre asta daca se poate". El aspru: "Pai si daca nu ai ascultat, la ce ai mai venit la mine?" Eu: ma macina faptul ca nu am ascultat. El: si el cine e? Eu: prietenul meu
El: Prieten sau mai mult? Eu..: mai mult... El: V-ati spovedit? EU (gadindu-ma ca o sa o facem atunci la el): Nu inca.. El: Plecati din fata mea desfranatilor!"
|
Poate ca a fost o mare neintelegere. Poate ca a interpretat acel "nu inca" a fi un fel de "am evitat", sau "nu am de gand acum".
Nu trebuie sa pui la suflet. De multe ori oamenii se ranesc din pure neintelegeri.
Gandindu-ma ca tu ai gasit o calitate la acel preot care te-a facut sa alegi sa te duci prima oara la acel preot si nu la altul, poate e bine sa clarifici situatia. Mai bine te-ai duce direct la acel preot si sa-i spui "vreau sa ma spovedesc la dvs". Ca sa nu mai fie neclaritati.
Oricum, cred ca cel mai important e sa te rogi la Dumnezeu sa-ti scoata in cale duhovnicul de care ai nevoie. Fi sigura ca Dumnezeu te va ajuta.