Citat:
În prealabil postat de ancaanca
dragii mei,
nu resusec sa mi-l scot din suflet si din minte, mi-e asa de dor de el. este o vorba: abia cand pierzi cu adevarat pe cineva realizezi cat a valorat. cu bune si rele asa cum e el il doresc asa de mult  . i-am scris ca mi-e dor de el si ca nu il pot uita si a raspuns dar deviat de le subiect.
cum sa il uit? cum sa pot sa merg mai departe? au trecut deja 3 luni decand nu ne-am vazut, a trecut si data cand era stabilita nunta , a trecut .... 
|
pai mai mult de atat ce vrei? daca a trecut si data nuntii e clar... de ce tot vrei sa se faca voia ta cand voia lui Dumnezeu e alta?
tu nu intelegi ca nu e pentru tine?
e greu. te cred si te inteleg. cand stai atat de mult timp cu cineva e greu sa te dai batut. mai ales cand esti aruncat ca o haina veche...
lucrurile se fac la timp. trebuia sa va luati mai repede ca sa nu aiba ragaz sa se uite dupe fufe de 19 ani. dar trebuie sa vezi partea buna. Dumnezeu s-a milostivit de tine si nu te-a lasat sa te mariti cu unul care cum a dat de o bucata de tatisoara tanara a fugit dupe ea... daca iti facea asta cand deja erai maritata si mai aveai si un copil, doi...?
da, repet, e greu. dar Dumnezeu e mare si o sa te ajute sa treci peste asta. uita-l! nu faci decat sa te umilesti scriindu-i si implorandu-l sa se intoarca. probabil o tine pe aia in brate si rade de tine. fii demna. fii barbata. roaga-te, spovedeste-te, cere un program de viata de la un duhovnic. si ai sa vezi ca o sa iasa soarele pe strada ta.
ia-o asa cum iti spun eu. nu a fost de la Dumnezeu pentru tine. si ai scapat de o mare belea. iar cand te vei intalni cu fufa de 19 ani sa-i multumesti ca te-a scapat de asa o poama. roaga-te pentru ei sa fie fericiti, chiar daca suna aiurea, chiar daca iti este imposibil sa-i vezi impreuna. doar asa te vei vindeca. cand ii vei ierta.
revino-ti! e plina lumea de baieti buni care abia asteapta sa te cunoasca. nu e buricul pamantului chiar daca tu asa il vezi. ai sa afli si acest lucru si ai sa razi de aceste momente... ai sa vezi!
Doamne ajuta!