Citat:
În prealabil postat de dumitrucelmare2000
Spun Sfintii Parinti ca aceia care vor fi pecetluiti cu semnul fiarei nu vor mai putea face Sfanta Cruce. Sa ne freasca Dumnezeu de asemenea vremuri!
Desigur ca au alergat la Biserica lui Hristos dar la sfarsitul lumii bisericile vor fi deschise numai spre amagire.
|
Da sa ne fereasca insa sa ne fereasca si de Ignoranta!
Cum isi imaginau ei oare ca nu mai poti sa-ti faci cruce. Si cit de limitat poti fi cind crezi ca crucea trebuie neaparat fauta cu mina( dreapta sau stinga)? Ce se intimpla cu cei care n-au miini din accidente, sa zicem? Gata sunt pierduti?\
De ce nu poti face cruce cu limba in gura?..sau daca ti-a smuls-o antihristul de ce nu ti-ai face-o cu mintea?
Care-i diferenta, poti sa-mi spui?
Si acum bisericile pot fi deschise spre amagire daca preotul care slujeste are doua fetze, nu?...si atunci te intreb, ce legatura are Biserica-n sine cu icoanele sfinte la care poti sa continui sa te rogi cu ce face preotul vindut in particular.
Ce treaba am eu cu el si cu fatarnicia si pierzania lui? cu ce afecteaza faptul ca el a devenit un slujitor al intunericului cu moastele si icoanele la care eu pot continua linistit si cu SPOR sa ma rog. La o adica multi nu au avut preoti si credinta a mers inainte!
De ce dintr-o data toate caramizile bisericii devin spurcate din cauza unui suflet amarit, n-am inteles?????