View Single Post
Vechi 30.10.2009, 18:14:36
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Nu ezita sa faci bine

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Laur, multumesc pentru mesaj.
Chiar asa incerc sa ma port.. cu drag. Dar il enerveaza! Cred ca tocmai de aceea ma umileste in permanenta. Cred ca-i amintesc de mama lui, pe care el o considera "slaba", sacaitoare etc.. (desi femeia are o dragoste imensa fata de el).
....
Dar acum nu sunt sigura, poate gresesc undeva.
Se va schimba si el in bine. Depinde doar de dragostea si de rabdarea ta. Nu uita sa te rogi zilnic pentru el si sa treci cu bucurie prin toate, fie ca sunt bune, fie ca sunt rele.

Nu ai cum sa gresesti daca faci ce ii place Domnului.

Dar, atentie. Cu cat te vei apropia mai mult de El, e posibil sa intampini obsatcole mai mari. Cand el isi va regasi firea (cand vei fi trecut aceasta incercare), din alta parte pot sa apara obstacole si mai mari. Fii bucuroasa ca esti incercata. Si, nu uita ca, daca macar unul din cei doi este curat, prin el (ea) se sfinteste si celalalt.

Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."

Last edited by laurschepsis; 30.10.2009 at 18:17:05.
Reply With Quote