Subiect: 85% Ortodocsi
View Single Post
Vechi 23.10.2009, 23:49:47
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit de unde ai scos 85%?

eu stiam de vreo 80%. Sa accept ca sunt (scriptic) 85%; dar cat timp cei care au functiile de conducere in Romania sunt alogeni (mai ales spiritual), e greu sa urmam calea ortodoxa in cazul unui conflict. Si, ca sa nu fiu contrazis, dau exemplul cu Iugoslavia. N-au fost romaanii in stare sa participe la un mars de protest in 1999, darmite sa faca un front comun ortodox.... in acea zi de duminica a inceputului de primavera 1999, au fost doar ~100 de oameni condusi de Gelu Voican Voiculescu...
Desi nu te simpatizez absolut deloc, totusi imi place acest logo al tau: "Nu poate fi viata dupa moarte daca nu exista viata inainte de moarte". foarte profund....
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce ar face aceasta majoritate covirsitoare din Romania in cazul unui conflict armat al UE impotriva altei tari majoritare ortodoxe, ca Serbia, Rusia, Grecia ?..cind s-ar trece de la vorbe la faptele crestinului!...

Oare am actiona ca ortodocsi si ne-am pastra coloana vertebrala dreapta refuzind sa luptam impotriva fratilor ortodocsi sau ca de obicei cum am mai vazut in istorie , brusc se va asterne un val peste credinta si fraternitate si vom uita de apartenenta noastra la crestinismul ortodox si vom fi alaturi de cei din UE, catolici, protestanti, de gay si pedofili etc?
Reply With Quote