View Single Post
Vechi 11.10.2009, 22:56:56
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Fani71 stiu ca si stresul influenteaza ,dc ai putea sa citesti mai multe despre tiroida hashimoto(ca sa ma intelegi ) ti-as multumi din suflet ! si atunci ,abia dupa ce citesti ,sa imi spui cum te-ai simti dc ai fi in locul meu ? Azi mi-a spus parintele M. ca D-zeu o sa le aseze el pe toate ,sa ii multumesc ca am un sot care ma iubeste enorm ...poate are dreptate ...o sa vb cu cristina ...eu iau hormoni sintetici,si crede-ma ca am cautat sa vad dc exista ceva natural pt mine ,dar la tiroida mea care nu mai secreta nici un hormon ,EUTIROX se numeste salvarea !
multumesc ,ca incerci sa ma ajuti asa cum poti !
Elenavioletacocos, eu am o prietena care are cam tot ceea ce ai tu (tiroidita hashimoto). A facut multe analize, a mers la cativa doctori. Pana la urma a ajuns la un medic dintr-un orasel de langa Cluj care i-a dat un tratament naturist si un regim mai mult decat drastic. Ea respecta totul. Arata foarte bine acum, se simte foarte bine, i-a redus deja cantitatea de hormoni tiroidieni. Cu timpul va renunta cu totul la hormonii de sinteza iar regimul se va usura. Nu va mai avea voie sa consume produse animale niciodata.
Din punctul meu de vedere o astfel de lupta cu tine insati inseamna sa faci absolut totul pentru a avea un copil.
Daca te intereseaza pot sa ii cer datele de contact ale medicului respectiv.

DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote