Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Unde am ajuns , Fani ! ! ! Ne jucăm , ne credem dumnezei, totul e posibil , suntem deasupra tuturor ! Ce ușor vorbim de pe margine , când avem "sacii plini" cu grăunțe și cu rod ! ( mă refer și la mine și la toți ce Dumnezeu le-a dăruit copiii ) . Așa și clonarea , "fabricare" organelor în laborator . . . , toate sunt spre "binele" și "folosul" nostru . Sincer nu pot să accept jocul ăsta , mult prea periculos , ce nu are nici un temei în credința noastră. Riscăm chiar totul , doar pentru o dorință ? Numai pentru dragul de a fi însărcinată și a alăpta și a spune că sunt mamă ? Îti spun sigur că toată viața acest gând , această umbră va fi în mintea și sufletul celei în cauză. Repet, fiecare e liber a alege calea, a hotărî ce face cu viața lui ! Atât pot spune , mai mult nu . Să dea Dumnezeu naștere de prunci tuturor femeilor , soțiilor, ce cu adevărat merită și doresc așa ceva, dar în iubire, unire și dragoste trupească și sufletească. Doamne ajută ! +
|
Pai, din ce reiese ca ma cred Dumnezeu?
Daca e pe asa, cei CU copii care ii judeca pe cei care incearca sa aiba copii prin metode asistate medical mi se pare ca se potrivesc mai bine cu admonestarea ta, Cristi. Eu am copil si nu am nici o problema de fertilitate (poate dimpotriva ;-) ), insa mi se pare ca nu avem dreptul sa ii judecam de sus pe cei care nu au si incearca prin metode medicale.
Eu nu am vorbit de clonare. Eu am vorbit de metodele de asistare medicala care sa evite aparitia embrionilor care sa fioe sacrificati din start. Asta cred ca este inacceptabil. Insa faptul ca medicina poate ajuta niste persoane care in mod firesc isi doresc sa aiba copii, cum spune si binecuvantarea de la casatorie, mi se pare un lucru bun, cum spunea cineva mai sus: Dumnezeu este cel care da viata, medicii doar asista.
Nu mi se pare un argument impotriva acestor metode ideea ca conceptia nu este in trupul mamei asa cum a lasat Dumnezeu, cum spunea elenavioleta. Daca ar fi asa nu ar mai trebui operat nimeni, sau tratat, ca 'asa a lasat Dumnezeu', nu? Sau nu ar putea sa i se dea insulina la diabet, ca Dumnezeu a dat sa apara in corp? Sau sa interzicem transfuziile, ca unii sectani, pt ca sangele trebuie sa fie produs de propriul corp, asa a lasat Dumnezeu? Vezi unde ajungem cu teoria asta?
Dumnezeu le-a dat oamenilor ratiune. Ei o folosesc, printre altele, ca sa inventeze metode de vioncecare a bolilor si de invingere a neputintelor.
Poate unii dintre voi sunt si impotriva medicamentelor impotriva durerii, ca de, durerea vine de la pacat? :-(