Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 01.10.2009, 14:05:00
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
tu stii ca cercetatorii stiintifici au descoperit nu demult, ca creierul femeilor este mai putin dezvoltat decat cel al barbatilor? Daca vrei dovada, pai uite, chiar acum vorbesc cu ea. De la acest studiu stiintific se pot trage mai multe concluzii: ca femeile sunt atrase de paranormal mai tare decat barbatii, care isi explica rational fenomenele stranii. Asa se face de ce femeile sunt care cred in horoscop, se uita la Urania, ghicesc in cafea, fac descantari cu chibrite arse etc.
Penibil...tocmai am reperat o cacofonie " ca creierul femeilor" si un pleonasm urat " cercetatorii stiintifici " , in ce consta mai exact dezvoltarea creierului tau????... ca din cele citite am realizat doar ca nu prea esti informat si poate ca ar trebui sa nu te blochezi doar la expresia " mai dezvoltat" ( nu stiu de ce dar am impresia ca barbatilor le este de ajuns sa citeasca aceste doua cuvinte fara sa mai citeasca si restul informatiilor) si sa te informezi si asupra informatiilor legate de emisfere si de asemenea la ce are creierul femeilor in plus

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Ai foarte mare dreptate, femeile sunt mai putin inteligente decat barbatii. Plus ca daca stai sa te gandesti cand vine vorba de spiritualitate tot barbatii au excelat in domeniul asta. Cei mai multi sfinti au fost barbati si nu femei.
Asa ca degeaba va mai ofuscati, nu ezista si nici nu va exista vreodata egalitate intre sexe. PONCT.
Penibil...stai tu linistit, atat timp cat te incadrezi printre " barbatii sfinti " care rotesc capul precum bufnita in cautarea indecentei din tinuta femeilor...esti inferior lor. PUNCT si nicidecum POOOOONCT =))

O ultima adaugire, daca unii barbatii sunt produsul unor parinti cu creierul mai subdezvoltat si nici in scoala nu se prinde nimic de ei...deja cam pica teoria =))

Last edited by AndruscaCIM; 01.10.2009 at 14:08:35.
Reply With Quote