Cautand raspunsul la aceasta intrebare, ma intristez deoarece este dureros de adevarat ca ne lipseste iubirea dintre noi...ce lume frumoasa ar fi daca ar exista iubirea intre frati...
Ma intristez ca putem uneori sa fim atat de rai...chiar si cand nu ne costa nimic sa fim buni...Ieri venind dintr-o deplasare din Bucuresti, cand sa iau biletul de calatorie impreuna cu o prietena care era proaspat operata, rog vanzatoarea sa-i dea un bilet mai in fata precizandu-i ca este operata si ii fac rau zdruncinaturile, iar in spate din experienta, pentru ca circu des cu aceste mijloace de transport stiu ca acestea au un impact mai mare. Aceasta desi eram primele care cumparam biletele pentru acea cursa si evident biletele erau in fata incepe sa tipe si sa spuna ca daca este bolnava sa ia salvarea...M-a intristat acest lucru si m-am intrebat, daca tot urma sa rupa primele bilete, de ce a spus acest lucru...!? Insa oricum nu m-am suparat doar m-am intristat ...si m-am intrebat de ce nu putem sa fim buni!...

Si eu sunt rea...si necajesc semenii...si cand imi dau seama imi pare rau...am aceasta tendinta...