View Single Post
Vechi 06.08.2009, 15:57:22
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Vickuo,poate aci este buba,

Citat:
În prealabil postat de Vickuo Vezi mesajul
Nu am mai luat medicament de o luna.Am luat medicamente pentru depresie si atacuri de panica si-au facut datoria am scapat de ele si iar m-a apucat.Gandurile negre vin multe,despre moarte,despre tot felul de chestii si ma sperii ca sa nu fac vreo prostie ,sa nu mor sa nu fac rau altuia...ma apuca dorul...maine dimineata ma duc la Biserica ca e sarbatoare,la slujba si apelez si la medic.Multumesc mult tuturor.
ca cei care sufera de depresie sunt nevoiti saia medicamente INCONTINU. Se poate ca starea ta se datoreste ca nu iei medicamentul. Doua lucruri vreau sa-ti explic: 1 medicamentul care ti s`a dat contra depresiei,NU POATE INVINGE BOALA CI NUMAI TE FACE IN STARE SA SUFERI NECAZURILE BOLII. Dupa cate stiu eu,inca nu s`a reusit sa se descopere un medicament contra depresiei.Asta deoarece in multe subiecte medicina de azi inca nu intelege cauzele bolii.
2.Incetarea a lua un medicament de o data dupa un lung tratament are consecinse groaznice si bolnavul nu se intoarce la faza bolii cand a inceput sa ia medicament ci mult INAPOI.

Eu iti amintesc ce ti-am propus,cat mai curand sa ajungi la un bun doctor .
Reply With Quote