Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Parerea mea este ca suferi de "sindromul tourette" .Daca nu sti ce este intra la adresa:
http://www.parinti.com/Cecosmar-contentpid-1888.html si primesti explicatii.
Din pacate si Mania Depresia nu este exclusa. Astea sunt boli care se pot trata cu medicamente si in ultimii ani remedile sunt mult mai eficacii decat in trecut.
Primul lucru care trebuie sa faci, dupa parerea mea este sa ajungi la o clinica profesionala cunoscuta la care lucreaza doctori informati de ultimele tratamente propuse la cazul tau.
De rugat,roagate deoarece daca nu te va ajuta desigur ca nu iti va strica insa nu te lasa numai pe rugaciuni ci fa tot posibilul ca sa ajungi la doctorii potriviti.
Am o intrebare : Dumneata iei zilnic sau de multe ori un medicament care ti s`a dat odata? Sa sti ca uneori un medicament care nu ti se potriveste poate avea un efect foarte asemanator la mania depresia.
|
Nu am mai luat medicament de o luna.Am luat medicamente pentru depresie si atacuri de panica si-au facut datoria am scapat de ele si iar m-a apucat.Gandurile negre vin multe,despre moarte,despre tot felul de chestii si ma sperii ca sa nu fac vreo prostie ,sa nu mor sa nu fac rau altuia...ma apuca dorul...maine dimineata ma duc la Biserica ca e sarbatoare,la slujba si apelez si la medic.Multumesc mult tuturor.