View Single Post
Vechi 13.07.2009, 23:40:34
elenadana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cred ca e cazul sa-ti schimbi duhovnicul. Dar ce varsta are duhovnicul?
Ti-e frica sa-i marturisesti? Din cate stiu aceasta frica nu vine de la Dumnezeu, ci de la diavol. S-a creat o dependenta inacceptabila, caci implica si ganduri care nu-si au rostul intre tine si duhovnic.
Cum sa-l schimb cand eu de-abia astept sa-l vad?!Si in afara de sentimentele mele pt dansul,e un duhovnic foarte bun,eu inainte aveam un alt duhovnic,preot,dar de cand l-am cunoscut pe acest calugar,dansul a devenit duhovnicul meu.La inceput am simtit o puternica comunicare cu divinitatea,parca Dumnezeu mi-a ascultat ruga datorita acestui calugar!Am fost trimisa la el din cauza problemei de sanatate din familie(cancer),am fost trimisa chiar de un alt calugar!Nu as vrea sa-l pierd in primul rand ca duhovnic.Prefer sa-mi infranez sentimentele,sa am grija sa nu arat niciodata ceea ce simt,dar nu-l pot pierde ca duhovnic.

Este tanar,cred ca este mai tanar decat mine (eu am 34).Dar nu-i pot ghici varsta,acesti calugari par toti foarte tineri,parca timpul sta in loc cu ei.Am cunoscut o data un preot cu barba alba,dar cu o fata asa smeada si luminoasa,fara un rid.........ce varsta sa fi avut?!

Dependenta s-a creat doar din partea mea,dansul nu-mi da prea mare atentie.Imi aduc aminte ca o data l-am sunat de foarte multe ori,multe zile la rand,si desi-mi stia numarul de telefon nu a binevoit sa-mi raspunda.Foarte tarziu mi-a raspuns dupa o gramada de telefoane.

Intradevar ,in mintea mea sunt aceste ganduri,dar dansul este integru.Nu mi-a dat nimic de inteles.Doar ca ma simpatizeaza putin cred.Dar poate are dansul o preferinta pentru fetele mai tinere,nu sunt singura care sta dupa dansul,are o gramada de enoriase care-l asteapta la spovedit!Tinerele toate!Dac-or simti si altele ca mine...........Vezi,deja devin geloasa!!!

Frica de care am zis ......poate nu m-am exprimat bine,cred ca mi-e jena,rusine....cum sa-i spun ce simt?!daca nu mai ma primeste????!!!!cine se mai roaga pentru sora mea,deja dansul stie tot,un alt calugar m-a trimis la dansul,trebuie sa fie ceva!Si mi-e rusine!Eu inteleg ce zici tu,ar trebui s-o marturisesc ca pe un pacat..............dar eu as marturisi-o ca si o declaratie de dragoste!

CE MA FAC??????
Reply With Quote