un ochi sfant, un ochi curat, un ochi binecuvantat caci daca lumina ta care este in tine devine intuneric shi te scoate din imparatzie sau te poticneshte devenind un madular al vanzarii shi lepadarii atunci mai bine scote-l de la tine, fa-l fara utere, orbeshte-l, inchide-i pleoapa, schimba canalul, fa ceva, caci mai bine un madular fara functzie decat lumina care este in tine sa devina intuneric caci atunci cu atat mai mult rautatzii celei ascunse care te va ispiti sa savarsheshti faptele ce te duc direct in gheena... cam asta l-a facut pe Adam shi Eva, un singur ochi Triplu. Dar daca au greshit le-a dat Haine de piele ca sa nu li se vada rushinea shi sa se vada cat de mult sunt de goi... ca sa nu mai sufere, sa nu se mai ascunda prin tufe de cunoshtiintza ca li se vad ca-ntro tainica oglinda toate pacatele shi faradelegile shi toate relele lor, iar dracii sa-i batjocureasca shi sa-i razboiasca spre distrugere... de aia i-a imbracat, din mila... precis asha o fi fost, dar cine poate shti? poi este scris cum a fost... dar n-avem intzelepcinune... shi Taina... Sfanta, iar eu am prea putzin, ca de aia nu reushesc ca sa-mi tziu gura-ura-ura... fura.
|