Citat:
În prealabil postat de Fani71
Hm, abia acum am vazut si eu mesajul asta, cand l-a citat cineva. Este o generalizare simplista, care nu caracterizeaza de obicei stilu tau, windorin.
|
[COLOR=darkred]Niciodata un cuvant sau un sfat sa nu se ia in sine[/COLOR], caci astfel putem sa spunem ca pana si Sfantul Ioan Gura de Aur a fost "simplist" in unele sentinte. Fiecare cuvant ori sfat sa se masoare in functie de cazul concret care l'a generat.
Am numit "lasi" pe cei care pleaca deoarece se vorbise anterior de plecarea din tara pe motiv de "dezamagire, scarba de situatia actuala, etc". Inca imi pastrez parerea ca plecarea trebuie motivata de un motiv curat, bineintentionat si ziditor. Iar motivele sunt multe, cele mai multe implicand jertfa pentru familie si copii.
Sa'mi fie cu iertare faptul ca nu am precizat si celelalte aspecte ale frazei mele. M'a limitasem doar la cea citita anterior. Multumesc pentru atentionare.