View Single Post
Vechi 07.07.2009, 10:35:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ovidiu ! ! ! Ai avut insomnie pentru replica lui Andrei , de ai înșirat iar cârnații ăștia ? Încetișor . . . , calm, mai mult calm, mai ales că azi ( parcă ) este înmormântarea idolului tău și al nostru "frate" . Te rog mai calm, te irosești aiurea!
dumneata nici nu ai citit ce am scris ca daca citeai ai fi lans, ci iarashi ai judecat... e trist shi pentru tine shi pentru Andrei... shi mai ales e tris ca spui ca imi este idol cand eu abea de cand a murit am inceput sa-l cercetez caci imi era indiferent, dar se pare ca dumneata eshti cel ce s-a suparat ca a trecut de ma iehovishti la musulmani aratand ca a tradat, dar tzi-ai pus dumneata intrebarea : pe cine a tradat MJ? caci el era demult tradat de totzi, iar musulmanii atat ashteapta ca sa-tzi ofere ceva, dar nu tzi-am aratat ca shi pe printzul acela mishel l-a refuzat? deci MJ l-a refuzat pe satana chiar din casa satanei fiind, iar unii din noi, cu musca pe caciula simtzindu-ne il aducem pe satana judecatzii shi minciunii in casa la Hristos, iar dumneata cand ai sa incetezi cu shtiintza ta a ce simt eu sau daca am dormit sau sunt linishtit, poi nu eshti dumneata mai calm din moment ce nici macar nu ai citit ce am scris, ci din superficialitate ai impresia ca m-am maniat... poi daca ai fi citit ai fi plans... nu pentru mine sau Cozia ori pentru tine ci pt MJ... caci ai fi gasit printre randuri Calea shi Adeavrul care duce la viatza... dar dumneata ai acceptata sa ma ridiculizezi crezand ca n-ash fi calm... ma intreb cine tzi-a shoptit asta sau de unde rezulta? sau este un mod nou de a scoate din mintzi pe cineva: fii calm Cristi!!! linishteshte-te!!! :))

deci dragii mei colegi shi fratzi, sa shtitzi ca MJ este un frate mai mare al nostru shi nu este antichristul ci doar un artist celebru... antichristul este un fariseu ascuns, un lup imbracat in haine de oi!
Reply With Quote