View Single Post
Vechi 27.06.2009, 13:33:49
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit pentru hartford

locuiesc in sudul italiei.stiu ca e o problema cu castoriile mixte.exemplu italienii sunt mult diferiti de noi din toate punctele de vedere,dar ce te faci cu glasul inimii?eu cred ca totul e scris si nimic nu il poate schimba.daca ii este scris sa se casatoreasca cu o rominca se v-a casatori,dar daca v-atrebuie sa se casatoreasca cu o alta fata de alta religie si nationalitate o v-a face.cind exista dragoste nu se poate vorbi.iti dau un exemplu:am o matusa,care s-a casatorit cu un italian in romania vorbind si uite ca, adurat casatoria ,au rezultat doi copii si au si nepoti ,unchiul meu e mort acum pentru ca suferit de o boala crunta(parkinson)si au mai fost si alte complicatii .multi au spus ca nu v-a dura si uite ca durat.cind exista dragoste si respect nu conteaza ce religiesti sau natie.eu sper ca si fiul meu isi v-a gasi jumatatea asa cum trebuie avindu-ne pe noi parintii exemplu.de felul meu sunt foarte optimista si intodeauna mi-a mers bine .si apoi avindul pe dumnezeu cu mine nu mie mai teama de nimic.multumesc pentru sfaturi.
Reply With Quote