View Single Post
Vechi 26.06.2009, 13:56:52
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ultima dată a trecucut la Islam ! Deci mare atenție ce citești, ce auzi , ce înveți și mai ales scrie, dar scrie coerent, fără abur de alcool sau mândrie, în rest cât trăiești ai timp să le știi cât de cât corect. Să nu te lepezi de Dumnezeu așa cum a făcut el sau alți asemenea lui . Sunt învățăminte ce nu trebuie minimalizate sau aburite, dragă Ovidiu.
eu n-am intzeles ce ai scris aici dar te intreb daca ma facushi aburit de alcool: shti dumneata ce se sarbatoreshte la 29 august sau 24-25-26...Iunie?

poi nu asta am zis shi eu? ca a plecat de la dracu shi l-a gasit pe tacsu, deci el nu l-a lepadat pe Dumnezeu caci nu il cunoscuse... shi se dovedeshte ca inca il cauta cand a murit... caci nu potzi sa sustzii ca lepadandu-te de Iehovishti te-ai lepadat de Dumnezeu, nu ci te-ai lepadat de satana doar ca ai ajuns in mreajele "profetului" lor...

deci ma iarta ca nu pot sa primesc indemnul dumitale caci e viceversa, caci MJ nu s-a lepadat de Dumnezeu ci nu a obosit shi nu a incetat ca sa-L caute... dar n-a avut shansa ca sa-L gaseasca... din pricina unora ca noi insushi...iri-suri...
Reply With Quote