View Single Post
Vechi 10.06.2009, 18:08:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce argumente? Eu te-am intrebat CINE a facut aceste profetii precise despre venirea Antihristului si legatura acestuia cu miscarea ecumenica. N-am citit pana acum argumente despre aceasta legatura, ci numai afirmatii.
Mai Ancah, daca sunt asa de precise cum de civilizatii intregi(Incepind cu insusi Apostolii care o asteptau in timpul vietii lor) au fost induse in cea mai crasa eroare istorica posibila si continua sa fie prin reprezentanti ca tine.

Mai zici ca ai liber arbitru, sau recunosti ca esti manipulata si TI SE DA DOAR impresia ca TU decizi.

Libertatea de alegere exista la fel si sufletul, insa ca sa ajungi la ea(la LIBERTATE) sau la el(SUFLETUL) trebuie sa le construiesti sa le cladesti DIN GREU

Aceste concepte nu sunt capatate AUTOMAT doar ca te cheama pe tine ANCA si te SIMTI buricul pamintului, ci trebuie facut precum a spus Dumnezeu in Facere:

" Piinea(bucuria, pacea, libertatea de alegere, liberul arbitru) le veti dobindi prin SUDOAREA FRUNTII Anca, nu AUTOMAT, ca doar nu esti in Paradis ci pe PAMINT
Reply With Quote