Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
am avut si eu o prietena draga, care s-a imbolnavit la 28 ani si a murit la 56. Am vorbit mult cu ea si tin minte ca primise o carte (yoga) in care era indicata cauza bolii: greseala fata de parinti. nu luati acum 100% dreptbun ce am scris, va redau numai ce amdiscutat cu ea.
|
Aici ai fost rea Anca. Poate fara voie...nu stiu. Eu insa, nu m-am suparat. Atat ca, nu ma asteptam de la tine sa ne dai o explicatia yoghina. Sau mai corect spus sa acorzi atata importanta ( altfel nici nu ai fi pomenit-o aici) unei invataturi eretice. Stiu ca pentru pacatele mele sufar. Nu ma plang nici nu neg. Doar ma rog Stapanei sa imi dea rabdare sa port crucea pana la capat fara cartire. Si daca totusi uneori cartesc sa ma ierte..
Cat despre alimentatie...parerea mea e ca,
pentru Domnul sa lasam carnea (de vom alege sa o lasam) nu pentru mai stiu ce invataturi din cartile de yoga. Si daca alegem sa ducem o viata sanatoasa, sa ne curatim intai inima de "toxine" apoi trupul. Indiferent ce vom alege cu bucurie sa facem toate cate am hotarat..altfel..ne vom transforma viata in chin si durere.