View Single Post
Vechi 05.06.2009, 13:31:25
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ei rugaciunile acelea comune sunt cam ciudate.
Eu in viata mea nu am intrat in vreo biserica catolica sa ma rog am fost doar sa vizitez.
Mai degraba intri sa te rogi intr-un magazin de icoane crestin ortodoxe ca acelea sunt leac sufletesc.
Am fost cand eram mai mic la un parastas la o biserica greco catolica dar acum daca ar fi nevoie as sta afara din Biserica sa nu zica careva ca particip.
Eu nu am fost la rugaciunile alea comune.

Dar pentru a aduce pe catolici la dreapta credinta nicidecum nu le spui ca sunt eretici si merg in Iad ci te apuci sa vorbesti cu ei si le spui asa ca idee de Sfanta Lumina.
Si atat e de ajuns.Si vorbesti frumos cu ei.Si apoi catolicii respectivi o sa ajunga curiosi.
Cine interzice aceste slujbe comune cu ereticii? Canonul 45 al Sfintilor Apostoli. Iar pedeapsa este anatema data celor ce participa la astfel de slujbe sau caterisirea in cazul ierarhilor.Deci Patriarhul si ierarhii ortodocsi co-participanti la astfel de slujbe deja s-au autocaterisit de jure, nemaidetinand nici functia de patriarh, nici aceea de preot, nimic din cinstea cuvenita clericilor, ci au devenit simpli mireni care se joaca de-a "patriarhul si preotii" in BOR si care nu mai au nici o astfel de calitate in fata lui Dumnezeu.
Reply With Quote