View Single Post
Vechi 22.05.2009, 15:07:27
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de MadalinaM Vezi mesajul
Ba am raspuns, nu evident :D, dar am raspuns. Mai moral dintre cei trei este cel care este OM. Si care este om? Pai : 1. noi toti suntem limitati, deci nu putem sa ne credem mai mari decat ceilalti pentru ca nu suntem.
2. nu noi judecam, ci Domnul, iar in caz ca te intrebi daca exista o putere mai mare, un Dumnezeu, nu tb decat sa te uiti in jur si ai sa vezi ca exista si sa vezi ca judecatile Lui sunt mai drepte decat ale noastre.
3. ca sa fiu on-topic, morala atee este, din punctul meu de vedere, rece, pentru ca nu este incarcata de iubirea pe care Dumnezeu a lasat-o oamenilor. Si ei iubesc, dar cu o iubire fireasca, o iubire care nu are acel ceva pe care il vezi la marii OAMENI imbunatatiti, ori iubirea pe care ne-o da Domnul inseamna jertfa, rabdare, nadejde, suferinta, credinta. Nu cred ca vreun ateu da dovada de toate acestea. Iar, la urma urmei, ateu inseamna om fara Dumnezeu, ori nu poti spune ca nu au si ei o credinta, credinta lor este aceea ca nu cred :D, deci tot sunt fiinte religioase, o alta caracteristica pusa in noi de Domnul.
Si care e mai OM dintre cei trei?
Cred ca iti dai seama ca nu mi-ai raspuns la intrebare :)
Reply With Quote