Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 18.05.2009, 09:37:05
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oana_21 Vezi mesajul
Cuvantul secta mi se pare unul foarte urat, din cate stiu eu secta este o organizatie crestina sau nu, nerecunoscuta de statul roman (asta pt ca traim in romania). Am cautat si am gasit ca atat biserica adventista cat si cea, evanghelica, babtista si penticostala sunt recunoscute de stat iar acest lucru ar trebuii respectat si as dori sa nu-i mai numiti pe acesti crestini "sectari". .
Nu stiu de unde ai luat aceasta explicatie sau cine ti-a facut-o...iar daca traim in Romania trebuie sa fim romani, nu americani, germani, unguri etc. trebuie sa respectam , cred eu, poporul in care traim si sa-i respectam credinta pe care a pastrat-o domnitorii nostri...sa lasam "binecuvantatele pocuri cu mancare" venite din alta parte alaturi de alte credinte la o parte...dar ispita nu se opreste aici, sectarii ataca aceasta credinta stramoseasca in functie de cat de mari sunt acele "DARURI" primite in urma convertirii.

Citat:
În prealabil postat de oana_21 Vezi mesajul
Este nedrept daca nu moral macar dupa legea romaneasca.

Atunci cand va "aud pronuntand" cuvantul sectari, secta, vad in voi foarte multa revolta si dispret fata de acesti oameni, ganditi-va ca Domnul Isus Cristos nu ar fi jignit niciodata pe nimeni, mai ales cand acesti "sectari" se dovedesc mult mai de treaba si saritori in a te ajuta decat majoritatea ortodoxa.
Nu stiu ce cuvinte sunt acestea , dar nu stiu ce persoana esti...acest forum este ORTODOX din cate stiu eu...am fost pe un forum PENTICOSTAL sau ce secta o fi fost si sa vezi tu acolo cum "pocaitii"ataca ortodoxia. Am mai spus si o mai repet, stii cum se numeste u topic al lor MARTURII, PREOTI INTORSI LA DOMNUL...cum ti se pare draga mea crestina??? e crestinesc ? daca este adevarat ceea ce spun de ce nu tac ? in intreaga istorie a poporului roman nu se petrece si nici nu se aduce jigniri din partea cultelor SECTARE asa cum se aduce acum....sa nu crezi ca ma doare ca se "convertesc popii" , pentru ca stiu ca au fost 12 Apostoli dupa Iisus care au auzit invatatura Lui si totusi unul s-a SPANZURAT...asa ca popii convertiti au murit spanzurati prin lepadarea credintei...

Poate ai dreptate ca sunt saritori...dar o fac cu un scop...si eu am vecini penticostali, sunt saritori asa cum spui dar sa nu-i calci pe coada !!! nici dracu nu-i asa de spurcat ca ei..
In ceea ce priveste jignirile, draga mea , sa stii ca eu nu jignesc pe nimeni, atata timp cat imi lasa credinta in parte...fiecare cu mantuirea lui...dar sa nu-i vina mie cineva care a fost un mare BETIV si CURVAR sa-mi vorbeasca despre Domnul ca ma deranjeaza..

Noi nu dispretuim pe nimeni cand spunem cuv."sectar"...nu e jignitor cred eu atata timp cat ei stiu ca au acest nume de cant au luata fiinta...dar tie cum ti se pare (asa din perspectiva ta de crestina ) atunci cand un "pocait" vine si spune ca ortodoxia e plina de curvari, betivi, etc. nu e jignitor...tu crezi ca lui Iisus ii place atunci cand cine ii ia locul? adica se face judecator.

Pe alte topicuri un "crestin" spunea o poezie...apoi a si comentat-o in dialog cu cei de pe forum...citeste tu sa vezi , e crestinesc ceea ce a facut?

Era pe aici unul Vasinec, apoi s-a botezat Litanu (sau alti "frati"), care sarmanul a lasat ORTODOXIA si aflandu-si adevarata cale (SECTARA) ,aduce cuvinte grele la adresa ortodoxiei...nu ma deranjaza, dar ma doare atunci cand vad ca cei care parasesc ortodoxia sunt cei mai mari prigonitori ai ei, de ce?...ma intreb oare acestia nu au facaut invers de cum a facut Pavel, adica au trecut de la crestinism la paganism si acum prigoneste biserica???
Lasati-ne in pace...nimeni nu are cu sectarii nimic...pana la un moment...