View Single Post
Vechi 14.05.2009, 12:17:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pai romanii au fost victimele manipularii.
Despre 666 si pecete se vorbeste de mult timp.. dar cand chiar s-a pus problema introducerii cipurilor, media a scos in fata vocile bisericii (cu un discurs inedit pt urechea cetateanului de rand!). DE CE? Pentru ca cip=666=satan este genul de discurs care cade imediat in derizoriu!
Toata lumea rade bine si comenteaza aprins subiectul, intre timp cipul trece neobservat in documente.
Mi se pare o miscare f desteapta.
Miscarea "desteapta" cum o numesti tu, apartine celor care au coordonat aceasta miscarea "anticip" de la bun inceput.
Filotheu, Danion Vasile, Maica Ecaterina sustinuti in spate de vocile unora ca Victor Roncea si altii.
TOTI au promovat obsesia cu "666" care nu are nici un substrat real.

La ora actuala, nimeni nu a demonstrat ca exista vreo legatura efectiva intre nr. 666 si actele de identitate.

BOSV a afirmat ca exista si a binecuvantat lupta "anticip" , dar nu a oferit nici o dovada in acest sens.

Singura melodie care sta in picioare (fara legatura cu actele biometrice) si asta doar pentru ca se sprijina pe ignoranta multora, este "666 in codul de bare".

Massmedia nu a facut decat sa-i dea o dimensiune bascalioasa, dar nu cu mult diferita de cea pe care care o dadusera deja susnumitii si chiar mai mult, unii din cei de mai sus s-au folosit de "bascalia" media pentru a amplifica obsesia "666".

A se vedea emisiunea reportarj de pe TVR1 unde se afirma categoric ca noile buletine "contin 666", preluata de Victor Roncea si altii pe blog.
Ceea ce vedem acolo este de fapt o serie de pasaport care intamplator (si aleator) contine probabil intr-adevar "666" asa cum gasim si pagina 666 in Biblie pana la urma..
Si exemple mai sunt.

Citat:
Argumentele privind siguranta datelor personale, cele privind libertatea omului, a demnitatii lui (este azi doar un numar in sistem) nu sunt observate.
Ai vazut vreo argumentare serioasa pe linia asta? Ca eu nu..
Doar ignoranta.
Chiar si din partea unora care isi spun fizicieni si ca au lucrat in domeniu.

Sau teologi si scriu lucrari pline de ineptii, cum ar fi par. prof. Valica.
Partea tehnica este de inteles ca lasa de dorit - ca nu e in domeniu, dar pentru partea teologica ce scuza este?

Citat:
Eu sunt convinsa ca cipul din documente este doar o etapa intermediara catre cel pe persoana. Dar atat de frumos s-a jucat media cu acest subiect incat este suficient sa aduci vorba despre cip si vei isca zambete ironice.
Poate nu ti-ai dat seama, dar tocmai astfel de "convingeri" sunt celele care au dus la caderea in derizoriu a problemei.

Ati vazut la elvetieni sa protesteze impotriva pasaportului biometri cu argumente de genul "nu implant!" sau "semnul fiarei"?
Eu nu..si probabil de asta vor avea si succes.

Citat:
Cipul pe persoane va fi si mai usor de acceptat daca se va juca tot cartea fanatismului religios ("aaa, tot nebunii aia cu 666.. hahaha").
Buna ziua..si eu cand spuneam asta acum vreo 2-3 luni, bravii nostri luptatori anticip ma injurau pe bloguri.
Reply With Quote