View Single Post
Vechi 06.05.2009, 20:29:31
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Stii care e ironia? Dumnezeu ne lasa timp pe pamant pentru pocainta. Daca tu stii ca IPS Teodosie nu se va pocai, ma intreb Dumnezeu ce asteapta?

Of, cat de rapizi suntem in a osandi pe fratele, pentru care a murit Hristos. Nu doar ca il judecam, dar il judecam si pe Dumnezeu, ispitind judecatile Lui.

.
Alt sfint! E plina lumea domnule de sfinti!
Sti care-i ironia? Dumnezeu lasa si pe cei care nu se pocaiesc sa traiasca mult! Uita-te ca nu doar voi "sfinti" ortodocsi traiti mult; traiesc si ateii si budistii si protestantii samd. Deci fi mai diplomat si nu ma amesteca pe mine cu decizia lui Dumnezeu ca nu-s vrednic. (presupun ca ai crezut ca sint luminat ca voi-NU SINT!)
Sincer mi-e greata de cei care sint "de partea lui Dumnezeu" in sinea lor! Aparatorii Dumnezeirii!
Voi nu v-ati dat inca seama ca nu sinteti nimic?
Eu nu ispitesc nimic si nu-l Judec pe Dumnezeu pentru ca nu ma simt nici sfint si stiu cit sint de tarina, de incapabil de a intelege si pentru ca sint asa cum sint, am inteles ca Dumnezeu in via lui face ce doreste, cind doreste si nu trebuie sa dea nimanui raportul, nu trebuie sa se incadreze in ramele pe care noi oamenii i le facem!
Si intre noi fie vorba daca eu consideri ca l-am judecat pe IPS, tu ce ai facut fata de mine "sfinte" Laurentiu? Ori pentru mine n-a murit Iisus? De ce te dai la mine?