View Single Post
Vechi 03.05.2009, 15:56:12
samuel samuel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Geony, ma mira tonul tau!
Eu am dat acel exemplu pentru a nu spune direct: si NOI vom da seama cand cel de langa noi cade si se leapada de ortodoxie. Acum am spus direct!

Si cu vecina mea.. pai tu crezi ca si-a dat plapuma din casa ca sa ma uimeasca pe mine?? (Era noaptea!! Cine sa o vada? Am vazut-o eu ca asa a vrut Dumnezeu: sa ma smereasca!!) Sa stii ca sunt multi oameni care fac fapte bune si le fac din inima!! (Eu nu spun ca ortodocsii nu fac nimic! Dar nici nu detin monopolul! Eu stiu ca ortodoxia este singura credinta adevarata.. sunt convinsa de asta!! Dar dincolo de asta, eu NU sunt mai buna decat un baptist sau un ateu!! Deschideti si voi ochii sa vedeti ca exista oameni extraordinari in jur.. daca doar judecati, cum veti putea sa-i iubiti???)
Ii dau dreptate si lui Geony dar si tie pe de o parte...eu nu am vazut sectar care sa nu se laude, sa nu acuze sau sa critice.Daca fac o fapta buna asta nu inseamna ca nu se vor lauda...tu nu ai vazut vecina ??? DAR CREZI CA EA NU SE VA LAUDA CA A FACUT ACEST LUCRU?
Am o vecina penticostala, nimeni nu a intrebat-o , si-mi spune ca de ce nu ma duc sa vizitez doi batrani (mosu e cam surd , iar baba e oarba) ca sunt fara de ajutor,...eu m-am dus si le-am dus de mancare- zicea vecina.
Asa ca SECTARUL tot sectar este.
Reply With Quote