22.03.2009, 20:16:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Sunt atâția bătrâni singuri,părăsiți de copiii cărora le-au încredințat toată averea lor,care mai vin din când în când să le aducă câte un blid de mâncare lăsându-i apoi în voia sorții.Am exemple pe strada mea .O bătrână de 90 de ani care se îmbracă,își ia bățiul și vrea să plece la fiul căruia i-a dat și pensia și casa și la care nu a fost de muuuulți ani căci locuiește într-o vilă somptuasă iar bătrâna deh,ca bătrânii.
De câte ori am vrut să spun preotului despre această bătrână și situația ei !!! Dar nu i-am spus căci mi-a fost teamă să nu fiu refuzată!
Sunt zeci de cazuri sociale care ar trebui să fie asistate și de biserică.Dacă propui așa ceva riști (cel puțin eu) să ți se spună să-ți vezi de ale tale sau și mai rău! Noroc că se mai găsește câte un creștin milostiv care vizitează și cetează pe bătrâni,pe orfani și pe cei bolnavi!
|
[COLOR=green]Asta-i adevarul, Dorina! Nu se implica. Le este bine si nu vor bataie de cap. De asta eu sunt asa de revoltata si nu mai cred in bunele intentii... [/COLOR]
[COLOR=green]Autoritatile nu fac nimic, biserica nu face nimic, scoala - nu! Totul este programat sa se distruga, inclusiv acest genocid asupra trecutului și viitorului nostru. Și spun asta pentru ca cei mai vulnerabili, cei care au de suferit mai mult in aceste timpuri, sunt copiii si batranii.[/COLOR]