Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga
asa zici de parca Dumnezeu a trimis Biblia prin fax din cer
|
Nu era exclusa nici solutia aceasta. Dar, probabil nu a functionat fax-ul si Dumnezeu a hotarat sa trimita Sfanta Scriptura, prin oameni si pentru oameni. Lucrarea si slava este a lui Dumnezeu. Conteaza mai putin mijloacele prin care o face.
"Cine este Pavel? Cine este Apolo? Niste slujitori a lui Dumnezeu, prin care ati crezut; si fiecare dupa puterea data lui de Domnul. Eu am sadit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca: asa ca nici cel ce sadeste, nici cel ce uda nu sunt nimic; ci Dumnezeu care face sa creasca....Cel ce sadeste si cel ce uda, sunt tot una; si fiecare isi va lua rasplata dupa osteneala lui. Caci noi suntem impreuna lucratori cu Dumnezeu. [COLOR=Navy]Voi sunteti ogorul lui Dumnezeu, cladirea lui Dumnezeu.[/COLOR]"(1 Corinteni 2:5-9)
"A Domnului, Dumnezeului nostru, este mantuirea, slava, cinstea si puterea!" (Apocalipsa 19:1).
Sa-i lasam lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu. Sper sa nu va suparati pe mine ca-L laud si-L slavesc pe Dumnezeu, ca mi-a pus in mana Cuvantul Sau, care m-a scos din mocirla. Cei care au fost "uneltele" lui Dumnezeu, isi vor primi rasplata la vremea potrivita.