View Single Post
Vechi 11.02.2009, 09:45:25
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]geo.nektarios scrie:[/COLOR]

[COLOR=green]De unde știi tu ce va spune biserica ce va veni? [/COLOR]

[COLOR=green]Aleșii nu sunt altceva decât niște oamenii ca mine și ca tine, investiți cu o funcție temporară. Lasă cultul personalității și nu mai atribui calități excepționale unor oameni obișnuiți. [/COLOR]

[COLOR=green]Ai idee cu câte mii de ani în urmă a fost scrisă Biblia și de câți escroci și profitori au fost folosite sperietorile din Biblie?[/COLOR]

[COLOR=green]Fii selectiv, ia din Biblie numai ceea ce face bine sufletului și vieții tale. Gândește pozitiv, gândește frumos și nu-ți mai crea fantasme și nu-ți mai chinui sufletul cu lucruri care nu se vor întâmpla niciodată.[/COLOR]

[COLOR=green]Singurul lucru bun pe care l-ai spus în această dimineață, a venit din subconștientul tău și anume că BOR nu va lua poziție față de aceste aberații cu cip-urile, 666 etc.[/COLOR]

[COLOR=green]Conștientul tău e mult mai practic, mult mai inteligent și te îndeamnă și pe tine să fii realist numai tu nu înțelegi îndemnurile venite din adâncul ființei tale... [/COLOR]
Sora draga, te rog vezi profilul meu si dupa aceea mai vbim! nu sunt un "taca" cum ti se pare a fi...

ceea ce CRED imi SUSTIN!!!

[SIZE=3][COLOR=red]Iar a citi selectiv din Sf.Scriptura si a crede selectiv, inseamna NECREDINTA IN DUMNEZEU si IMPOTRIVIREA FATA DE EL!!! Apoi acest LUCRU l-au facut ERETCII din inca vremea Apostolilor!!!! [/COLOR][/SIZE]