View Single Post
Vechi 27.01.2009, 23:50:36
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Cea mai buna prietena a mea de acum cativa ani (mama mea spirituala)...impeuna cu care am batatorit caile bisericilor si manastirilor, in cautarea Lui, impreuna cu care am trait multe bucurii spirituale dar si scarbe si nevointe... aceasta persoana a ajuns sa traiasca, in lume fiind,o viata de ascet.Relatia noastra s-a distrus, a devenit intoleranta, exagerata, dura in grai cu cei din jur, absolut respingatoare fata de cei mai putin induhovniciti... multa lume se plange de comportamentul sau.
Asa incat, sa imi fie cu iertare, daca asta presupune a fi "credincios" atunci mai bine..........
[COLOR=green]Societatea, comunitatea in care traiesti, chiar si familia marginalizeaza si, uneori chiar si elimina persoanele care se abat de la legile omenesti. [/COLOR]
[COLOR=green]Asa cum cred ca se intampla in manastiri cand cineva care a facut huramant de credinta si ascultare, se abate de la legile extrem de rigide ale vietii manastiresti.[/COLOR]