Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Cineva ar trebui sa urasca mult natia asta romaneasca sa-i doreasca un mascarici in fruntea tarii. Fereste-ne, Doamne si nu intuneca mintile romanilor...[/COLOR]
|
Doamne-ajuta!
Draga Silverstar. Eu unul, iti cer iertare. Daca ai inteles din cele ce am postat ca eu imi urasc neamul inseamna ca am scris anapoda. Inseamna ca am o parere total gresita despre mine sau/si una am gandit si alta am scris. De aceea, cu bruma de luciditate pe care o mai am afirm, cat pot eu, nevrednicul, de clar, ca: imi iubesc neamul, neamul romanesc.
Faptul ca ai ajuns la concluzia ca Dan Puric este mascarici ma face sa cred ca: nu ai citit "Cine suntem", nu ai vazut in ultimii 10 ani nici un spectacol al lui Dan Puric, nu ai schimbat niciodata 2 vorbe cu el. Uite, profit de aceasta ocazie si reinnoiesc rugamintea sa asculti de pe site-ul
www.danpuric.ro , din sectiunea AUDIO, macar ultima inregistrare "
100%, Robert Turcescu, Realitatea TV, 27 dec. 2008".
De ce oare, e doar un exemplu, Robert Turcescu a ales tocmai acest om sa incheie in fiecare an, in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului, ciclul de emisiuni pe care le modereaza la Realitatea TV? Probabil ca si Robert Turcescu isi uraste neamul din care face parte.
Doamne-ajuta!