View Single Post
Vechi 22.12.2008, 19:02:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Framantarea aceasta a mea a aparut cand l-am descoperit pe vecinul si prietenul meu Lucian. Un infirm..un copil mare..are 40 de ani. Vorbesc adesea cu el, i-am povestit despre voi colegii mei de forum. El m-a intrebat primul ( apoi a urmat spovedania si povetele parintelui duhovnic), cum te-ai folosit concret de internet? Zic, pai am cunoscut multi frati si ii pomenesc deci fac o oarecare milostenie sufleteasca. Raspunde Lucian, asta faceai si pana acum cand spuneai Doamne miluieste pe fratii mei de pretutindeni, pe batrani, pe bolnavi, pe orfani , pe cei saraci. Spun iarasi eu, pai am citit/invatat multe prin forum. Spune Lucian, ai gasit ceva ce NU era scris in cartile Sfintilor Parinti? Zic, nu.. Acum ma intreaba el, cu cat ai scurtat rugaciunea? Cu cati frati te-ai certat? Cate cuvinte in desert ai scris acolo? Cat de sigura esti ca nu ai indrumat gresit pe cineva? Inca nu m-ai convins ca netul este folositor...
Daca considerati ca am deraiat de la topic iertare.
Prietenul acesta al tau Lucian gandeste tare bine.Mai ales in legatura cu timpul de rugaciune.Si totusi ....acest forum este folositor,mai ales pentru oamenii singuratici (nu am zis singuri) asa cum sunt si eu.Si faptul ca poti citi atatea carti folositoare,si atatea articole.Pentru mine este un fofos real.
Reply With Quote