View Single Post
Vechi 19.11.2008, 13:55:06
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Domnule Florin, nu am intrat pe acest forum ca sa deranjez. Am intrat pentru ca am fost deranjat. Dupa cum se vede, am postat numai pe topicul "secte si culte" sau "biserici protestante". Am si vre-o doua postari pe alte topicuri, dar sunt niste exceptii. Pe celelalte topicuri nu am intrat decat ca vizitator. Desi simteam nevoia sa spun ceva, m-am abtinut si nu m-am amestecat.

Referitor la intrebarea pe care i-ati pus-o lui Marmat. Pot sa va raspund din "manualul doctrinelor biblice adventiste". Nu numim pe nimeni eretic si consideram ca orice om are sanse la mantuire. Suntem convinsi ca vor fi multi ortodocsi mantuiti si, de asemenea, vor fi adventisti care vor rata mantuirea. Judecata este a lui Dumnezeu si El va sti sa rasplateasca fiecaruia, cu dreptate.

Parerea mea: un ortodox plin de dragoste pentru Dumnezeu si pentru semenii sai este mai placut Domnului decat un adventist blindat de teologie, dar fara dragoste. Singurul avantaj pe care il au adventistii este acela ca au o cunoastere mai aproape de adevarurile Sfintei Scripturi. Mai trebuie sa puna in practica ceea ce cunosc. Acolo avem ceva probleme.
Bun raspunsul, mi-a placut. Mi-a mai placut ca voi nu va enervati asa repede ca si combatantii vostri, nu tipati, nu va maniati... Sa fie exemplu pentru ortodocsii cei pravoslavnici.

Ai dreptate daca spui ca ortodocsii in general nu cunosc Scripturile ca si voi. Noi nu prea avem cateheze, studii biblice (mai rar gasesti o biserica ortodoxa unde se practica asa ceva), pe cand la altii se organizeaza. Adica se poate daca exista interes, daca se vrea!

Acum, cine este mai aproape de adevar, asta se tot discuta pe forum de ceva timp incoace... :) Vom vedea la sfarsit, daca vom fi vrednici sa vedem.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote