View Single Post
Vechi 17.11.2008, 21:16:03
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Tu cauti iubire aici, pe forum? Te inseli, n-o sa gasesti! Citeste mai sus sa vezi cum ma judeca si cum ma acuza cei care se cred credinciosi. Eu am spus foarte sincer ca si in credinta trebuie ratiune, trebuie pastrata o cale de mijloc, altfel se ajunge la fanatism si fanatismul inseamna dependenta, pierderea libertatii de sine. [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, vreau sa gandesc liber si nu sa-mi insusesc ideile altora. Lumea a evoluat si eu nu doresc sa raman intepenita in niste dogme sau legi care nu mai sunt valabile prezentului.[/COLOR]
Faptul ca vrei sa gandesti liber e problema ta . Biblia spune asa despre cei asemenea tie: ,[COLOR=Red],Nebunului drepte i se par caile sale, iar inteleptul asculta de sfat[/COLOR],, Iar New Age spune asa: Fii liber! Nu exista bine si rau. Fa ce vrei! Daca ce faci te satisface e foarte bine. Nu conteaza ca altii sufera din pricina ta. Tu sa fii satisfacut!
Tu vrei sa fii (pari) crestina dar vrei sa fii si libera (de invatatura crestina care ,,nu mai e valabila,,) Hristos spune : ,,Fiti robii mei ! Fiti robii libertatii!,,
Cine ti-a spus ca dogmele si legile nu mai sunt valabile prezentului cand ,,Hristos ieri, astazi si in veacul veacului acelasi este,, cum spune Sf. Ap. Pavel?
Reply With Quote