View Single Post
Vechi 14.11.2008, 15:15:26
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
[COLOR=black][quote[/COLOR][COLOR=black]=mihai07] [/COLOR][COLOR=black]Fratilor nu va mai pierdeti timpul cu el ca nimic nu rezolvati. De ar veni Insusi Mantuitorul si nu l-ar crede. Nu vedeti ca el rastalmaceste Scriptura dupa mintea lui?[/COLOR]
[COLOR=black]Mihai, eu [/COLOR][COLOR=black]știu că domnul Vasinec personal e o cauză pierdută după cuvântul Scripturii (Apoc. 22.11 „[/COLOR]Cine e nedrept, să nedreptățească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă”.[COLOR=black]) Pe el nici nu-l interesează ce scriem noi și oricâte argumente biblice am aduce. El știe sigur că secta lui care l-a vindecat de alcolism și țigări și l-a ajutat să se însoare cum mărturisea, la 42 de ani e calea „adevărată”.[/COLOR]
[COLOR=black]Dar noi nu postăm aici pentru Vasinec, ci pentru cei slabi în credință. Se poate ca unul din zece sau unul din cincizeci din cei care citesc ce scrie adventistul să își pună problema că ar avea dreptate. De aceea o să reiau din când în când argumentele biblice la care adventiștii nu au răspuns și nici nu vor avea vreodată răspuns. Domnul Vasinesc poate să încerce să dea răspunsuri coerente sau să evite problemele ridicate. În ambele cazuri nu va reuși decât să-și facă secta de minune pe forum. [/COLOR][/quote]
Ai si tu dreptate.