
Delia
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 20 minute
Durata totala: 35 minute
Portii: 4
Supa de praz este hranitoare si potrivita pentru perioada postului. Gustoasa, sanatoasa, supa de praz este usor de facut si lipsita de probleme in ceea ce priveste numarul de calorii.
- 3 bucati praz mari
- 1 ceapa uscata
- 3 linguri de ulei de masline extravirgin
- 1 litru de supa de legume
- 150 ml de vin alb sec
- 1 radacina de patrunjel
- 1 cartof
- sare
- piper
Prazul si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc in uleiul de masline. In momentul in care ceapa si prazul au devenit moi, se stinge cu vin. Se curata si se taie in cuburi radacina de patrunjel si cartoful. Adaugam supa fierbinte, patrunjelul si cartoful. Se fierb 15 minute si apoi se strecoara legumele. Supa se pastreaza intr-un vas. Legumele se pun in blender (cu putin lichid) si se paseaza, apoi se introduc in vasul in care a ramas supa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se serveste cu crutoane.
-
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de ciuperci pleurotus
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.