
Ingrediente pentru ciorba de spanac: 1 kg spanac , 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, 2 cartofi, 1 pahar orez, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei, o cana bors, 2 linguri bulion, sare, piper, 1 legatura leustean.
Mod de preparare: Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata. Calim ceapa si o punem impreuna cu morcovii, patrunjelul, pastarnacul (date prin razatoarea mare) si orezul peste spanac.
.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.