
Silvia Cireasa
Timp preparare: 20 minute
Timp de gatit: 1 ore 45 minute
Durata totala: 2 ore 5 minute
Portii: 8
Rulada cu praz si ciuperci - Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron.
- 1500 miligrame sare
- 1/2 kg de ciuperci
- 1 pachet cu foi de placinta (sunt 2 foi in pachet)
- 2 cepe mari
- 4 fire de praz
- 1 legatura de patrunjel
- 4 linguri de ulei
- sare
- piper
Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron. - Spala prazul si taie-l felii subtiri. Pune-le la calit in ulei cu cealalta ceapa taiata julien, lasa-le sa scada, adauga sare si piper dupa gust. Pune compozitia intr-un castron si adauga patrunjelul tocat marunt. - Intinde o foaie de placinta si peste ea pune amestecul de praz, ceapa si patrunjel. Apoi intinde urmatoarea foaie peste umplutura de praz si aseaza pe ea ciupercile calite. - Ruleaza ambele foi, si pune-le la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. - Se poate servi rece sau calda.
-
Vinete umplute
Publicat in : Mancaruri -
Cartofi lionezi
Publicat in : Mancaruri -
Cartofi cu rozmarin
Publicat in : Mancaruri -
Prajitura cu sfecla
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.