
greensugar.ro
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit:
Durata totala: 50 minute
Portii: 8
Negresa de post este un desert delicios pentru perioadele de post. Negresa de post nu necesita mult efort in preparare.
- 300gr faina
- 70gr cacao neagra
- 150gr indulcitor Green Sugar
- 350ml lapte de soia
- 150ml ulei
- 2lingurite praf de copt
- 2lingurite bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- 1lingurita esenta de vanilie
- 100gr fructe confiate stafide
- merisoare
- curmale
Dizolvam indulcitorul green sugar in laptele de soia, apoi adaugam uleiul si esenta de vanilie. Intr-un vas incapator amestecam ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Peste acestea adaugam ingredientele umede si amestecam incet cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia. Punem compozitia intr-o tava de dimensiuni aproximative 29x23cm, tapetata cu hartie de copt. Nivelam compozitia cu o spatula si punem deasupra fructele confiate. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 30-35 de minute la foc mediu primele 10 minute, apoi la foc mic restul timpului. Facem testul cu scobitoarea. Recipe Notes Lasam prajitura sa se raceasca complet, apoi o taiem cuburi si o servim. Sursa: licutamarin.blogspot.ro
-
Bomboane din fructe uscate
Publicat in : Retete prajituri -
Briose de post cu mere, nuci si dovleac
Publicat in : Retete prajituri -
Tort de post cu mousse de ciocolata
Publicat in : Retete prajituri -
Fursecuri de post fara zahar
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.