
Laura
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 45 minute
Portii: 4
Tocana de legume cu orez se poate servi atat calda cat si rece. Nu lasati legumele sa se strice, incercati aceasta reteta sanatoasa.
- 6 ardei copti
- 2 cepe
- 4 rosii
- 5 linguri ulei
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura bullion
- 100 ml suc de rosii
- 100 g orez
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
Oparim rosiile, le curatam de pielita si le taiem marunt. Separat, punem orezul la fiert intr-o oala cu un praf de sare. Dupa ce s-a fiert, nu-l scurgem de apa, il lasam in apa in care a fiert, pana aproape de final, cu o farfurie deasupra. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit aurie adaugam putina apa, ardeii taiati cuburi, sucul de rosii si bulionul. Se inabusa vreme de 10 minute. Apoi adaugam orezul, rosiile, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, sare dupa gust. Le mai lasam pe foc cateva minute. Pofta buna.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.